Også i år kan du spise veltilberedte svampe på egnens bedste spisesteder - her kan du møde nogle af de restauranter, der er engageret i svampeugen og tilbyder udsøgte spiseoplevelser med årstidens lokale råvarer.
Bemærk at svampeugen er veloverstået. Det skal selvfølgelig ikke forhindre jer i at besøge nogle af de engagerede restauranter. I kan finde deres kontaktoplysningen på denne side.
Blåvand
Hr. Skov
Hr. Skov, Blåvandvej 37A, 6857 Blåvand
Bestil bord på 75 27 85 00
Nymindegab
Nymindegab Kro
Vejers Strand
Dine & Wine
Alle svampe vi kan finde omkring os, sætter vi på menuen allerede nu.
Se vores aktuelle menu på vores hjemmeside
Dine & Wine, Vejers Havvej 19C, 6853 Vejers Strand
Bestil bord på +45 5353 9339
Vejers Strand
Restaurant Vesterled
Skjern
Hotel Skjern
Tasting Menu
Cremet Svampesuppe med sprød stegt serranoskinke, kantareller, tilsmagt med cognac.brød
Vildt Carpaccio. Syltede bøgehatte . trøffelmayo. Brød
Mini Tarteletter med svampe creme ,stegt kylingbryst.
Dansk Sommer buk. Svampetærte . svampepure . grov mos med urter . trænebær sauce.
Dagens oste . oliven og sylt. Brød
Hvidvins pocheret clara fris pære , serveret med hjemmelavet is crem.
Sæson menu
Svampe risotto- parmasan- timian. Brød
Bestil bord på: 45 97 35 13 11
Hotel Skjern & Restaurant stuen th.
Bredgade 58, 6900 Skjern
www.hotelskjern.dk
En god opskrift
Chefens pastaret med kantareller
Die "Hyggelige" Dänen, Vejers Strand
Til 4 personer
500 g frisk pasta
100 g bacon
300 g kantareller
50 g smør
1- 3 forårsløg
1 dl hakket frisk persille
1 dl hvidvin
2 dl fløde
100 g parmesan
Skær bacon i mindre stykker og steg. Læg til side.
Hak og svits en forårsløg i smør. Kom de rensede kantareller i. Lad løg og kantareller hygge sig i gryden i fem minutter.
Kom hvidvin og fløde i. Lad retten stå og simre i fem minutter. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen. Bland kantarel-blandingen, pastaen og parmesan i en gryde.
Server og top med bacon og hakket persille
Arrangører
Svampeugen arrangeres af Nordsee Holidays i samarbejde med NaturKulturVarde og er sponsoreret af: Die Hyggelige Dänen og Feriekompagniet.