Spiseoplevelser langs vestkysten

Også i år kan du spise veltilberedte svampe på egnens bedste spisesteder - så snart det er på plads kan du læse her, hvilke restauranter der tilbyder en speciel svamperet.

Vejers Strand

Restaurant Vesterled

 

Restaurant Vesterled, Vejers Havvej 70, 6853 Vejers Strand

Bestil bord på 7527 6767

 

En god opskrift

Chefens pastaret med kantareller

Die "Hyggelige" Dänen, Vejers Strand

Til 4 personer

500 g frisk pasta

100 g bacon

300 g kantareller

50 g smør

1- 3 forårsløg

1 dl hakket frisk persille

1 dl hvidvin

2 dl fløde

100 g parmesan


Skær bacon i mindre stykker og steg. Læg til side.

Hak og svits en forårsløg i smør. Kom de rensede kantareller i. Lad løg og kantareller hygge sig i gryden i fem minutter.
Kom hvidvin og fløde i. Lad retten stå og simre i fem minutter. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen. Bland kantarel-blandingen, pastaen og parmesan i en gryde.
Server og top med bacon og hakket persille

 

Arrangører

Svampeugen arrangeres af Nordsee Holidays i samarbejde med NaturKulturVarde og er sponsoreret af: Die Hyggelige Dänen og Feriekompagniet.