6 kokketræf / velgørenhedsmiddag

Tirsdag d. 14. september 2021

 

Seks af landsdelens bedste køkkenteams fra Ho Kro, Café Stranden, Hr. Skov, Høfde4, Arnbjerg Pavillonen og restaurant Von Lügenhals laver hver deres ret med udgangspunkt i svampe til denne enestående aften. Overskuddet går til konkurrencer for kokkeelever tilknyttet Rybners i Esbjerg.

Syv fantastiske retter med specielt udvalgt vinmenu til 1.295,- kr.

Køb billetter her

Spiseoplevelser langs vestkysten

Også i år kan du spise veltilberedte svampe på egnens bedste spisesteder - så snart det er på plads kan du læse her, hvilke restauranter der tilbyder et specielt svamperet.

Varde

Von Lügenhals


  • 7 kokke velgørenhedsmiddag afholdes ved Von Lügenhals
    d. 14. september 2021

  • 7 lækre retter med udgangspunkt i svampe


Von Lügenhals, Brogade 5b, 6800 Varde

BESTIL BORD: +45 51 91 68 00

HENNE STRAND

Café Stranden


 

  • deltager i velgørenhedsmiddag som afholdes ved Von Lügenhals d. 14. september 2021

 


Café Stranden, Strandvejen 490, 6854 Henne

BESTIL BORD: + 45 75 25 41 00

Værtspar Claus Skov og Henny Dahl
Hr. Skov, Blåvand

Blåvand

Hr. Skov


 

  • deltager i velgørenhedsmiddag som afholdes ved Von Lügenhals d. 14. september 2021
  • Svampemenu i uge 37: Angus bøf med stuvede svampe fra skoven, trøffel bådkartofler og strandpotulak til kr. 198,-

 


Hr. Skov, Blåvandvej 37 A, 6857 Blåvand

BESTIL BORD: +45 7527 8500

VARDE

Arnbjerg Pavillonen


 

  • deltager i velgørenhedsmiddag som afholdes ved Von Lügenhals d. 14. september 2021

 


Arnbjerg Pavillonen, Arnbjergalle 2, 6800 Varde

BESTIL BORD: +45 75 21 11 00

 

Værtspar på Ho Kro Christina Pagaard Thomsen og Mads Uhre Schmidt

HO

Ho Kro


 

  • deltager i velgørenhedsmiddag som afholdes ved Von Lügenhals d. 14. september 2021

 


Ho Kro, Hovej 34, 6857 Blåvand

BESTIL BORD: +45 75 27 90 44

Blåvand

Høfde 4


 

  • deltager i velgørenhedsmiddag som afholdes ved Von Lügenhals d. 14. september 2021

 


Høfde 4, Hvidbjerg Strandvej 27, 6857 Blåvand

BESTIL BORD: +45 75 27 90 89

BILLUM

Enghavegård


  • Lone og Martin har særligt til svampeugen udviklet en ost med skovsvampe, som kan købes i butikken eller
  • deltag i en autentisk formiddag/ aften på Enghavegård Osteri, hvor bl.a. osten med skovsvampe kan prøvesmages:
    - Onsdag d. 15. september kl. 17.30
    - Torsdag d. 16. september kl. 10.30
  • pris pr. deltager kr. 195,- (husk tilmelding!)
  • TILMELDING:
    + 45 26 24 85 66 eller kontakt@enghavegård-hobugt.dk

Enghavegård Osteri, Ho Bugt Vej 17, 6852 Billum

Gårdbutikkens åbningstider:
Torsdag og fredag kl.14-17 samt lørdag kl.10 - 13

En god opskrift

Chefens pastaret med kantareller

Die "Hyggelige" Dänen, Vejers Strand

Til 4 personer

500 g frisk pasta

100 g bacon

300 g kantareller

50 g smør

1- 3 forårsløg

1 dl hakket frisk persille

1 dl hvidvin

2 dl fløde

100 g parmesan


Skær bacon i mindre stykker og steg. Læg til side.

Hak og svits en forårsløg i smør. Kom de rensede kantareller i. Lad løg og kantareller hygge sig i gryden i fem minutter.
Kom hvidvin og fløde i. Lad retten stå og simre i fem minutter. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen. Bland kantarel-blandingen, pastaen og parmesan i en gryde.
Server og top med bacon og hakket persille

 

Tak til

Vores sponsorer

Svampeugen arrangeres af Sydvestjyske Smagsoplevelser i samarbejde med NaturKulturVarde og er sponsoreret af: Købmand Hansens Feriehusudlejning, Die Hyggelige Dänen og Feriekompagniet.