TIRSDAG DEN 8. SEPTEMBER 2020 Ho Kro
Nogle af landsdelens bedste køkkenteams fra Ho Kro, Café Stranden, Hr. Skov, Høfde4, og restaurant Von Lügenhals laver hver deres ret med udgangspunkt i svampe til denne enestående aften. Overskuddet går til konkurrencer for kokkeelever tilknyttet Rybners i Esbjerg.
7 retter 1.295,- inkl. vinmenu
Spis veltilberedte svampe på egnens bedste spisesteder.
HENNE STRAND
Café Stranden
SÆRMENU: HOVEDRET
Rørt kalvetartar med skovens svampe, urter og pommes
195 kr
Dessert kan tilkøbes
Café Stranden, Strandvejen 490, 6854 Henne
HO
Ho Kro
Ho Kro, Hovej 34, 6857 Blåvand
Booking +45 7527 9044
NYMINDEGAB
Nymindegab Kro
Tartelet med brissel, svampe & trøffel
Kr. 130,-
Nymindegab Kro, Vesterhavsvej 327, Nymindegab
Bestil bord på 7528 9211
En god opskrift
Chefens pastaret med kantareller
Die "Hyggelige" Dänen, Vejers Strand
Til 4 personer
500 g frisk pasta
100 g bacon
300 g kantareller
50 g smør
1- 3 forårsløg
1 dl hakket frisk persille
1 dl hvidvin
2 dl fløde
100 g parmesan
Skær bacon i mindre stykker og steg. Læg til side.
Hak og svits en forårsløg i smør. Kom de rensede kantareller i. Lad løg og kantareller hygge sig i gryden i fem minutter.
Kom hvidvin og fløde i. Lad retten stå og simre i fem minutter. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen. Bland kantarel-blandingen, pastaen og parmesan i en gryde.
Server og top med bacon og hakket persille
Tak til
Vores sponsorer
Svampeugen arrangeres af Sydvestjyske Smagsoplevelser i samarbejde med NaturKulturVarde og er sponsoreret af: Købmand Hansens Feriehusudlejning, Die Hyggelige Dänen og Feriekompagniet.