Også i år kan du spise veltilberedte svampe på egnens bedste spisesteder - så snart det er på plads kan du læse her, hvilke restauranter der tilbyder en speciel svamperet.
Vejers Strand
Restaurant Vesterled
En god opskrift
Chefens pastaret med kantareller
Die "Hyggelige" Dänen, Vejers Strand
Til 4 personer
500 g frisk pasta
100 g bacon
300 g kantareller
50 g smør
1- 3 forårsløg
1 dl hakket frisk persille
1 dl hvidvin
2 dl fløde
100 g parmesan
Skær bacon i mindre stykker og steg. Læg til side.
Hak og svits en forårsløg i smør. Kom de rensede kantareller i. Lad løg og kantareller hygge sig i gryden i fem minutter.
Kom hvidvin og fløde i. Lad retten stå og simre i fem minutter. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen. Bland kantarel-blandingen, pastaen og parmesan i en gryde.
Server og top med bacon og hakket persille
Arrangører
Svampeugen arrangeres af Nordsee Holidays i samarbejde med NaturKulturVarde og er sponsoreret af: Die Hyggelige Dänen og Feriekompagniet.